Werkwijze van Budé

Budé gaat steeds voor een persoonlijke aanpak: Van de aanvraag tot de levering on site. Tijdens de kennismaking introduceren wij onze werkwijze aan de hand van een tijdlijn.

Budé gaat steeds voor een persoonlijke aanpak: Van de aanvraag tot de levering on site. Tijdens de kennismaking introduceren wij onze werkwijze aan de hand van een tijdlijn.

 • Aanvraag

  Zodra we een aanvraag ontvangen, contacteren we u met enkele vragen over budget, timing, eventuele vergunningen en haalbaarheid.

 • Eerste afspraak

  Daarna plannen we een eerste afspraak in om het project en uw wensen uitgebreid te bespreken. We bespreken de concrete vragen en lichten onze werking toe. Aan de hand van een tijdslijn bespreken we welke planning we voor het project hanteren. Zo heeft u altijd volledige transparantie.

 • Ontwerp

  Naar aanleiding van het eerste gesprek stellen we indien nodig eerst een ontwerp op. Indien gewenst visualiseren wij het project aan de hand van een 3D ontwerp. Indien van toepassing, zorgen wij voor de aanvraag omgevingsvergunning in samenwerking met een architect aangewezen door Budé of een architect naar keuze.

 • Offerte

  Op basis van het ontwerp gaan wij een gedetailleerde offerte opmaken. Indien er samengewerkt wordt met een architect dan wordt de offerte opgesteld op basis van een door de architect opgemaakte meetstaat. Een vertegenwoordiger van Budé komt de offerte steeds persoonlijk aanbieden om deze samen te overlopen, op deze manier is de offerte volledig duidelijk voor de klant en winnen we tijd om reeds de volgende stappen te zetten in het project.

 • Bestelling

  Wanneer u beslist om met ons in zee te gaan en de opdracht aan ons overmaakt, start de projectoverdracht naar onze productie afdeling. Zij gaan van start met het opmaken van detail tekeningen en bestellen van materialen.

 • Engineering

  Uw project worden verder uitgewerkt in de Engineeringsfase, in deze fase  gaan we van start met het opmaken van detail tekeningen en het bestellen van materialen. Indien nodig aangevuld met stabiliteitsberekeningen in functie van windsnelheid, waterdichtheid en vloerbelasting.

 • Productie

  Ons productieteam start na goedkeuring van de uitvoeringstekeningen aan de bouw van de units in het eigen atelier. Ook stralen, lakken, equipment/meubilair inbouwen en de volledige afwerking gebeurt in huis door onze eigen medewerkers.

 • Oplevering

  Na uw goedkeuring over het eindresultaat worden de units met onze eigen kraanwagens naar de werf getransporteerd. Een team van monteurs zorgt in enkele dagen voor de volledige plaatsing op de projectsite. Het grote voordeel van modulair bouwen: snel en flexibel kunnen genieten van extra ruimte!