Showroom voor Aston Martin
budé stories

Een echte luxe showroom voor een luxemerk. De tijdelijke constructie voor Aston Martin in Brussel – bedoeld voor 2 jaar – is het tweede mooie visitekaartje voor Budé’s Showcases na het WK-dorp voor Sporza. Dit laatste wekte zoveel interesse en vraag dat Budé het tot een volwaardige business voor verhuur verder uitbouwt. De Showcases worden […]

Een echte luxe showroom voor een luxemerk. De tijdelijke constructie voor Aston Martin in Brussel – bedoeld voor 2 jaar – is het tweede mooie visitekaartje voor Budé’s Showcases na het WK-dorp voor Sporza. Dit laatste wekte zoveel interesse en vraag dat Budé het tot een volwaardige business voor verhuur verder uitbouwt. De Showcases worden volgens wens in de ateliers voorbereid. Op de site is de opbouw en afwerking in één week geklaard.

De ‘glazen containers’ zijn geen echte containers, maar maatwerk. Met slanke profielen, dubbel glas, mooie vloerafwerking... Ze kunnen aan elkaar gekoppeld en op elkaar gestapeld worden tot 3 bouwlagen.

Het bedenken en uitvoeren van maatwerk voor tijdelijke of vaste bouwconcepten is één van onze specialiteiten

Guy Vanstraelen, technisch directeur van Budé

Best of both worlds

De Showcases hebben wel de slanke zeecontainer-look en ook –afmetingen. Dit maakt het mogelijk om in de tijdelijke constructie op soepele manier echte volledig stalen zeecontainers te integreren of erbij te plaatsen – bijvoorbeeld voor losse togen, omkaste powerunits, stapelruimtes...

Zo combineert Budé maatwerk met industriële look en alle faciliteiten met de snelheid van containers stapelen. Deze modulaire bouwmethode maakt op zeer korte termijn elke gewenste constructie mogelijk – ook grotere oppervlaktes - zonder in te boeten aan een luxueuze afwerking.

deel deze story

Other Budé stories