Dinner on the Lake with a view
budé stories

Dinner on the Lake is een gastronomisch zomerrestaurant dat elk jaar neerstrijkt op een vijver in een afgelegen natuurgebied. In 2019 was dat het geval in Dilsen-Stokkem. In dit pop-up concept eet je op een ‘vlot’ in het midden van de vijver. Budé zorgde voor een constructie met haar concept “Showcases” zodat er als het […]

Dinner on the Lake is een gastronomisch zomerrestaurant dat elk jaar neerstrijkt op een vijver in een afgelegen natuurgebied. In 2019 was dat het geval in Dilsen-Stokkem. In dit pop-up concept eet je op een ‘vlot’ in het midden van de vijver. Budé zorgde voor een constructie met haar concept "Showcases" zodat er als het ware een connectie met de natuur en het water ontstaat.

Drijvend vlot van glazen containers "Showcases"

Budé realiseerde dit drijvend vlot in het midden van de ongerepte natuur. David Vaes van Budé: “Het ponton wordt eerst afgewerkt aan de kant van het water. Zodra het afgewerkt is, wordt het getrokken tot het midden van de vijver. Als klanten dan aan komen, worden ze met een taxiboot tot aan het ponton gebracht.”

Eén met de natuur

De buitenzijdes van de constructie bestaan uit glas. Dankzij de grote glazen wanden is er veel lichtinval en waan je je als het ware op het water. Ze vergroten het contact met buiten. De glazen modules kunnen volledig naar keuze ingericht worden. Voor Dinner on the Lake werden ze ingericht in de sfeer van een Mexicaanse haciënda.

Een prachtige constructie op het water. Een ondergaande zon. Dit is genieten. Een knappe prestatie van het Budé-team!

deel deze story

Other Budé stories