Tuinkamer op maat
budé stories

Tegenwoordig is er steeds meer behoefte aan extra ruimte: voor thuiswerk of om te ontspannen. Ook voor deze klant bestond deze behoefte aan extra plaats voor het gezin! Zo kwamen zij bij Budé terecht en mochten wij deze mooie opdracht voor hun uitvoeren. Vanaf het eerste gesprek, het ontwerp, de engineering, productie en oplevering is […]

Tegenwoordig is er steeds meer behoefte aan extra ruimte: voor thuiswerk of om te ontspannen. Ook voor deze klant bestond deze behoefte aan extra plaats voor het gezin! Zo kwamen zij bij Budé terecht en mochten wij deze mooie opdracht voor hun uitvoeren. Vanaf het eerste gesprek, het ontwerp, de engineering, productie en oplevering is de klant nauw betrokken bij het project.

De tuinkamer bestaat uit twee stalen units die aan mekaar worden geschakeld. Aan de buitenkant zijn deze afgewerkt met houten gevelbekleding en zwart damwandprofiel. Vanbinnen wordt het een aangename, open en lichte ruimte van 40m2. Speciaal is dat deze constructie op palen wordt geplaatst voor een "zwevend" effect te creëren en voor een mooi uitzicht over de beplanting naar de woning.

De twee units zijn op dit moment ingepakt en klaar voor transport! De plaatsing en montage on site kan op korte tijd gebeuren waarna de binnenruimte verder wordt afgewerkt!

Lees meer over onze werkwijze

 

deel deze story

Other Budé stories